EkonomiKulturëKurioziteteLajmeLajmi i funditShëndetësiShowbizSport

Zero mundësi për karrierë e të pavlerësuar, çfarë thonë shqiptarët për punët që bëjnë

Punonjësit shqiptar në sistemin privat dhe
publik janë të pakënaqur.

Ky është rezultati i një studimi të kryer nga
një kompani burimesh njerëzore dhe trajnim i cili ka intervistuar 1528 të
punësuar, ku pjesa më e madhe e tyre është në kërkim të një pune tjetër.

Por ajo çfarë shihet me shqetësim në kompanitë
shqiptare është të bërit karrierë në bazë të njohjeve dhe jo në bazë të
aftësive.

Por duke shkaktuar pakënaqësi tek punonjësit, kompania ndikon negativisht në produktin e saj.

The post Zero mundësi për karrierë e të pavlerësuar, çfarë thonë shqiptarët për punët që bëjnë appeared first on Gazeta Express.