Kjo është ”Miss Lopa 2019”

Në hapësirat e tregut të kafshëve në Ferizaj, për herë të parë  është mbajtur Panairi i Gjedhëve organizuar nga grupi lokal i veprimit “Bifurkacioni”

Read More

Eleonora, tifoze e Juventusit

Eleonora Incardona, modele italiane dhe njëkohësisht kunata e prezantueses sporitve Diletta Leotta pasi është në një lidhje dashurie më vëllain e saj

Read More