Lajmi i fundit

VV dhe LDK e tradhtojnë Mimoza Kusarin

Edhe pse është përfolur shumë se Mimoza Kusari Lila do të lidh koalicion me njërën prej këtyre dy partive kjo nuk ka ndodhur. Arsyeja kryesore del të jetë lufta e ashpër e kandidateve për deputet e po këtyre dy partive ne fjalë.

Lidhja e një koalicioni me Partinë e Mimoza Kusari Liles do tua pamundësonte disa kandidateve garimin për deputet dhe si rrjedhojë perfaqesuesja më e denje e Gjakovës mbeti jashtë koalicionit vetëm për shkak të interesave klanore partiake


Kujtojmë se Mimoza Kusari Lila kohëve të fundit kishte zhvilluar disa aktivitete të përbashkëta me Albin Kurtin dhe se ky i fundit i kishte premtuar koalicion, por me të ardhur zgjedhjet ajo u tradhtua duke e lënë të vetme. Në rrjetet sociale kanë shpërthyer nje sërë reagimesh nga qytetaret e Gjakoves për këtë rast.

Tashmë ajo ka deklaruar se do të garoj e vetme në zgjedhjet që priten të mbahen më 6 tetor.

Comment here