EkonomiKulturëKurioziteteLajmeLajmi i funditShëndetësiShowbizSport

Ministria e Pal Lekajt blen ujë të xhamave për vetura në vlerë 1 mijë e 880 euro

Ministria e
Infrastrukturës dhe Transportit, ka nënshkruar kontratë për Furnizim me ujë të
xhamave për automjetet e kësaj Ministrie.

Vlera e parashikuar e
kontratës ka qenë 4000 euro. Tenderi me çmimin më të ulët për këtë kontratë është
1,880 euro kurse data e nënshkrimit të kontratës është dita e sotme,
17.07.2019.

Numri i tenderëve të
pranuar ka qenë 6, kurse operatorit që i është dhënë kontrata është “Omega-1”
sh.p.k nga Podujeva.

Nuk bëhet e ditur se për sa kohë është nënshkruar kjo kontratë. /GazetaExpress/

The post Ministria e Pal Lekajt blen ujë të xhamave për vetura në vlerë 1 mijë e 880 euro appeared first on Gazeta Express.