Gëzuar Viti i Ri, 2020!

Duke iu uruar Vitin e Ri 2020, si zakonisht, ju falënderojmë që zgjidhni Gazetën Express dhe Televizionin 7 (T7), për t’u informuar shpejt dhe saktë.

Read More

Ekipi i vitit 2019

Si zakonisht, FIFA e zgjodhi ekipin e vitit, në bazë të votave të mijëra futbollistëve profesionistë. Federata Ndërkombëtare e Futbollit e zgjodhi

Read More